Toarpsalliansen

Referat

Referat: Mariedals IK A - Toarpsalliansen

Mariedals IK-Toarpsalliansen 1-2 (1-2)
Vi pratade mycket innan matchen om att sätta pressen, löpningar och verkligen gå in stenhårt i varje duell.
I första halvlek så får vi en bra press på Mariedal som försöker spela runt bollen. I den 29 minuten så får vi en omställning och Elin Å får bollen och skjuter distinkt in 0-1. Mariedal fortsätter att rulla runt och skapar ett antal hörnor. På just en hörna så nickar dom in 1-1 då vi tappat bort markeringen rejält.
När det är några sekunder kvar av första halvlek så sätter Sandra S en boll i djupet på Elin Å som placerar in halvtidsresultatet 1-2, som även blir slutresultatet .
I andra halvlek så ökar Mariedal tempot lite och vi tröttnar en del och deras farligaste chans är ett ribbskott
Extraplus idag till inställningen i alla närkamper och Rebecka som är lugnet själv i målet.